Google pretraga aukcija:

Zaboravi oglase! Prodaj i kupuj na nov način.

Kupindo - kupi odmah!!!

3G Mobilni Internet sa eXtra opcijama - Kupindo.com

3G Modem HUAWEI E1550 HSDPA USB Stick ( Telenor internet )

Otključan za sve mreže (Telenor, mt: s, VIP).

Karakteristike modema:
HSDPA/UMTS 2100MHz
EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900MHz
HSDPA protok do 3.6 Mb/s
SMS servis
Micro SD card slot


Sistemski zahtevi:
Windows 2000 SP4, Windows XP SP2, Windows Vista, Win 7,
Ubuntu Linux,
MAC OS X 10.4 i 10.5 sa najnovijom verzijom softvera
Rezolucija 800x600 ili viša
Standardni USB interfejs


Modem je potpuno ispravan i testiran, otključan za sve mreže u zemlji (Telenor, mts, VIP) i inostranstvu.
Unutar samog modema se nalazi napredan softver koji pored konetkovanja, podešavanja mreže i praćenja brzine i količine protoka, omogućava i GLASOVNU funkciju odnosno razgovor i korišćenje USSD kodova kao što je *100# , *121# i slično.

Zaista sam zadovoljan brzinama koje postiže i zaista predstavlja komfor za surf u bilo kojem delu kuće a posebno na terasi tokom leta uz neko hladno pićence internet na laptopu samo bije. Sad sam instalirao wifi u stanu pa sada mobilni internet slabo koristim.

Dakle topla preporuka za svakoga ko želi maksimalnu mobilnost i komfor a posebno za svakoga ko još ima i pretplatu za razne pakete koji uključuju besplatan mesečni data saobraćaj. Znači BESPLATAN SURF po ceo dan.


P.S. Ovoga se nikada ne bih setio da napomenem kao prednost, da mi se jednom nije desio neočekivani nestanak struje. Celo naselje je više sati ostalo bez struje pa WiFi internet nije radio a nekoliko aukcija se baš završavalo u tom periodu. Da bih bez problema ispratio završetak aukcija i dogovorio oko preuzimanja predmeta, u laptop sam stavio modem a u modem SIM karticu, i za nekoliko sekundi bio na Limundu u punoj brzini. Dakle pod treperavom svetlošću sveće sa bio ulogovan na Limundo i nudio na aukcijama.


Uz pomoć ovog modema možete biti konektovani na internet na bilo kom mestu gde ima makar malo signala nekog mobilnog operatera.

Link: 3G Modem HUAWEI E1550 HSDPA USB Stick ( Telenor internet )

0 comments:

Постави коментар

Kupiii meee!!!

Најпопуларнији постови

Google pretraga